Oppmøte på RTF-stua lørdag kl. 09.00

Velkommen til nyhytta på Kvitsteindalstunet.

På hyttetur fra lørdag til søndag velger vi denne gangen ruta fra Mjølkbækken til Kvitsteidalstunet. Det er 16 km og 4 timer i gåtid inn til hytta for deg som er vant til å gå med sekk.

Oppmøte på RTF-stua lørdag kl. 09.00 hvor vi fordeler oss i færrest mulig biler og kjører over grensen til startstedet. Vi følger tydelig sti over til Norge og Litl-Uman hvor vi kan ta en rast og nyte medbrakt matpakke. Da er vi halvveis og følger rødmerket sti oppunder Sørumfjellet, Litlumfjellet og høgste punkt på turen 760 moh oppunder Nordumfjellet videre til hytta. Vel framme på hytta setter vi fra oss sekkene og installerer oss. For den som er glad i å plukke bær er det gode muligheter for å finne bær i området rundt hytta såsant ikke nattefrosten har vært på besøk allerede.

Været i starten av september kan være lunefullt så det er nødvendig både med varmt, vind- og vanntett tøy. Ull-undertøy, lue og votter må være med i sekken sjøl om sola skulle varme når vi starter på lørdag morra. Det er et par bekker som skal krysses på turen og ifall det har vært mye regn i forkant av turen kan det være greit å ha med crocs i sekken. Sovepose eller lakenpose tar du også med.

Hver enkelt tar med mat og drikke til turen. Vi satser på tapas på lørdag kveld, ta med ferdig tilberedt(e) smårett(er) hjemmefra til deg selv og som du kan dele på et felles tapas-bord.

Mer informasjon/påmelding
Rana kommune
09:00
08.09.2018 – 09.09.2018
Åshild Bjørnådal og Marit Dåbakk

Google Map of 66.1843197,15.051698399999964