Oppmøte Harebakken, bak busstrminalen kl 9.00 presis. Om noen ønsker det, kan de kjøre direkte til Tovdalen, møtes da ved Øvre Ramse. Oppmøte / avreise Harebakken ved bussterminalen kl 9.00 presis. Er det noen som vil bli plukket opp langs ruta, så si fra. Det er også mulig å kjøre selv til Tovdal, stopp da på Øvre Ramse.

Bli med på en rundtur på Svåbassen i Tovdal med start fra Dale, tilbakekomst til Austenå. Dette er et spennende, men lite brukt turområde i Varierende terreng Toppen ligger på 840 moh.

Oppmøte Harebakken, bak busstrminalen kl 9.00 presis. Om noen ønsker det, kan de kjøre direkte til Tovdalen, møtes

da ved Øvre Ramse. Vi andre er der ca kl 10.00.Fortsetter mot Austenå, der forlater vi en eller flere biler. Kjører videre til Dale. Nå starter fotturen. Første delen har ganske mange høydemeter som må overvinnes, men det går greit.Følger gammel skogsvei mot Heimstetjønn. Her dreier vi mot sør, og fortsetter stigningen i ganske uoversiktlig skogsterreng.

Kommer etterhvert på snaufjellet, og horisonten utvider seg. Passerer Svåbassens høyeste pungt- 840 moh.Nedstigningen blir på sørsiden av fjellet. Kommer inn på en hyttevei som fører oss ned til Austenå. Her har vi heldigvis en bil, så vi får hentet de andre bilene på Dale.

Praktisk informasjon
Oppmøte / avreise
Harebakken ved bussterminalen kl 9.00 presis. Er det noen som vil bli plukket opp langs ruta, så si fra. Det er også mulig å kjøre selv til Tovdal, stopp da på Øvre Ramse.

Hjemkomst
Vanskeligå si når vi er tilbake, men det blir på ettermidagen en gang.

Transport
Vi reiser i privatbiler. Bileier får 4 kr/km. Kjøreutgiftene fordeles likt på alle deltakerne. Gjerne møt opp med bil, om du kan stille.

Krav til deltakerne
Det blir en del høydemeter som skal overvinnes, så det er greit med litt «kondis» i bånd.

Kart og GPS
Setesdal austhei sør

Mat
Ta med niste

Pris / felleskostnader
De eneste felleskostader blir transport. Bileier får kr 4.00 pr km. Ca 15 mil tur retur, med 4 stk pr bil utgjør kjøring kr 150pr person. Ta med kontanter elelr bruk VIPPS.

Vilkår
Ved å melde deg på denne aktiviteten bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene beskrevet under deltakers ansvar.

Mer informasjon/påmelding
Åmli kommune
09:00
12.09.2020
Kristian Aas
97545396
kristian.m.aas@gmail.com
Google Map of 58.7122933,8.343708200000002