Oppmøte: Kolbotn stasjon Vi reiser kollektivt fra Kolbotn til innerst i Sørkedalen. Turområde: Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka.

Herlig nord til syd-tur i ukjent terreng.

Bli med til Bærumsmarks og utvid din horisont. Her vil du få ekspedisjonsfølelse. Vi reiser kollektivt fra Kolbotn til innerst i Sørkedalen. Vi følger en flott blåmerket sti over høyeste punkt ved Mærraskallen (425 moh). Vi tar oss lett ned til Triungsvann og Åbortjern. Ved sistnevnte vann satser vi på bading og i hvert fall lunsj. Vi passerer Østernvann og går over Lathusåsen og passerer Lysakerelven og tar Tbanen fra Ekraveien. Mest på blåmerket sti, men turleder har noen ess i ermet.

Oppmøte: Kolbotn stasjon

Lengde: 14 – 16 km.

På grunn av koronasituasjonen må du melde deg på turen. Påmeldingsfrist er 11. september.

Hvis du har symptomer som kan gi mistanke om covid-19, eller om du er i karantene, skal du ikke delta på tur. Husk å holde minst 1 meters avstand til andre deltakere. Du må ikke dele mat, drikke eller andre ting med andre.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.

Mer informasjon/påmelding
Nordre Follo kommune
09:45
13.09.2020
Christian Eriksen
454 28 790
chrise1910@osloskolen.no
Google Map of 59.81095,10.8011888