Oppmøte: Steinsskogen gravlund kl 11.00. Buss 150 til Steinskogen gravlund eller Godthaab.

Turstier og turveier i Bærum. Start og slutt på Steinsskogen gravlund. Ankerveien til Haga gård. Undergang ved Griniveien til Stubberud skogpark, forbi Hosle gård til Haslum gravlund. Langs gamle Ringeriksvei til Øverlandselven som krysses på Øverland bru, en gammel steinbru fra 1838. Turen avsluttes ved å gå gjennom Arboretet på Øverland. 12 km. Turveier og stier.
Turslutt: Steinsskogen.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest 7. september. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Mer informasjon/påmelding
Bærum kommune
11:00
09.09.2021
Astri Rogstad
482 69 495
astrirogstad@gmail.com
Google Map of 59.9324325,10.5530459