Arrangementet foregår på Jotka fjellstue.

Søndag 6. september, på den nasjonale Kom-deg-ut-dagen, er det åpen dag på Jotka fjellstue fra kl. 11.00-14.00!
Ved fjellstuen blir det varierte familieaktiviteter, bl.a:
* Natursti med premier til barna – start v/fjellstuen (ta gjerne m/penn)
* Kanopadling – selvbetjening av kano/vester v/vannet
* Fiske – husk fiskestang!
* Bærplukk – ta gjerne med en liten bærbøtte
* Spill – ringspill og kubb
* Utforsking og lek i området
* Kanskje er det valper å kose på?
* Fra kl. 11.30 kan du nyte Lisas nydelige bidos m/dessert – så langt den rekker. Bidos m/dessert er gratis for medlemmer av DNT/turlaget/Barnas turlag, og koster kr 200 for voksne og kr 100 for barn u/12 år.
* Kjøpe kaffe, vafler og lignende hos fjellstuen
* Bålkos ved gapahuken, hvor barnas turlag byr på gratis bålkaffe/te/kakao/saft
* Skriv både barn og voksne i boken som er utenfor fjellstuen søndagen og delta i trekning av en flott premie med varierte familieaktiviteter!
De som ikke kan veien inn til fjellstuen, eller som ønsker selskap på turen, kan møte ved parkeringen ved Tutteberget (ved siste bom på Stillaveien) kl. 10.00, og dere kan da gå sammen med en kjentmann. Turen inn til fjellstuen er ca. 4 kilometer, og for det meste i lettgått terreng på traktorvei. Det kan være lurt å ha med bæresele/meis til de minste barna om de skulle bli slitne underveis. Det anbefales gode sko, vindtette, eventuelt regntette klær og niste. Det er også mulig å sykle inn på terrengsykkel. En voksen person bruker ca. 1 time på turen, men med mindre barn som går selv kan man regne med omkring 2 timer.

Fjellstuen vil møte oss med båt mellom 09.45-10.00 for å frakte eventuell bagasje inn til Jotka. Det vil også være mulig å sitte på med båten for de barna/voksne som synes det blir langt å gå.
Fjellstuen vil også frakte ting, og barn/voksne som synes det er lang vei å gå tilbake til parkeringen igjen fra fjellstuen ca. kl. 13.00.
Medlemskap: Det er lekende lett å bli medlem av Barnas Turlag Alta for en pris av kr 135 per barn, og gjøres ved å følge denne linken: https://www.dnt.no/innmelding/registrering/ Ved medlemskap støtter du vårt arbeid i å arrangere lignende tilstelninger og turer for hele familien, kjøre skisporet til Reinbukkelv, merke stier mm.

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Barnas Turlag Alta/ Alta og Omegn Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn. Turleder har ofte egne unger med, vær gjerne grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Mer informasjon/påmelding
Alta kommune
11:00
06.09.2020
Hege Føsund Christiansen
40073331
hege.christiansen@gmail.com
Google Map of 69.7550629,23.9331473