Søk på Niskinnveien eller Asker Hundeklubb agility på googlemaps. Kjør mot Sollihøgda, ta av på Niskinnveien. Vær forsiktig, det er en krapp avkjørsel og en smal vei. Det er også uoversiktelig å kjøre ut på hovedveien igjen. Etter fe-risten holder du til høyre, og det er skiltet til Skytterlaget. Etter få meter er du fremme ved et klubbhus og banen ligger på baksiden.

Asker hundeklubb inviterer til «agilitykveld» der det vil være mulig å forsøke seg på agility med egen hund og se hva mer erfarne utøvere får til.

Agility er en spennende og fartsfylt hundesport, der både hund og hundefører (handler) må være på høyden for å lykkes. Agility er dessuten en av de raskest voksende sportsgrenene for hunder, også i Norge. I all enkelhet er agility et kort, men svært fartsfylt hinderløp for hunder, der hundefører bidrar aktivt med styringskommandoer hunden må utføre for å lykkes. Kort sagt: agility er teamarbeid. Agility utøves på en agilitybane, der hindre blir satt i system etter bestemte regler (se regelverk). Hindertyper: hoppehindre, hjul, mur, lengdehopp, bom, vippe, møne, slalåm og bord (kilde: https://www.agilityforeningen.no).

Det er bare å møte opp med hund og godbiter og/eller annen belønning til hunden. Det vil være instruktører tilstede som vil ta hånd om deg og din hund. Velkommen!

Mer informasjon/påmelding
Bærum kommune
18:30
07.09.2021
Anniken Sæther

askerhk.agility@gmail.com
Google Map of 59.9617702,10.3632903