Logo – Friluftslivets uke

Teltjakten: Skattejakt over hele landet!

Under Teltjakten søndag 9. september plasserer vi ti telt fra Fjällräven ut i naturen på ti hemmelige steder over hele Norge. Finner du et telt, er du med i trekningen om å vinne det.

Teltjakten, som arrangeres av Norsk Friluftsliv i samarbeid med Fjällräven og Real Turmat, finner sted den siste søndagen i Friluftslivets uke.

Søndag 9. september 2018 inviterer vi igjen til en søndagstur utenom det vanlige!

Lurer du på hvor teltene bli satt opp? Følg med i Facebook-eventet for Teltjakten 2018!

Hva er Teltjakten?

Under Teltjakten plasserer vi ti Fjällräven-telt på ti hemmelige steder i naturen. Teltene vil bli plassert på forskjellige steder i Norge. Kanskje blir det i ditt nærområde?

Vi passer på å plassere teltene på steder det er lett å finne frem til, også for småbarnsfamilier. Det er altså ikke meningen at man skal måtte legge ut på noen komplisert ekspedisjon, for å finne et telt.

Hvordan vet jeg om det finnes et telt i mitt nærområde?

Fra og med mandag 3. september vil det slippes små hint om hvor teltene er plassert. Hintene finner du ved å følge med på Facebook-eventet til Teltjakten 2018. (lenke til event kommer)

Teltene settes ikke opp før søndag 9. september – og vil kun stå oppe i et fastsatt tidsrom. Det er altså ikke noe poeng i å lete etter et telt, før på denne dagen.

Hvem kan vinne teltene?

Hvem som vinner teltet avgjøres av en trekning blant alle som har funnet fram til teltplassen under Teltjakten søndag 9. september. Du er med i trekningen ved å oppgi navn og kontaktinformasjon ved teltet. Der vil det også bli enkel servering.

Alle som finner fram til teltet har like store sjanser for å vinne. Det vil i tillegg bli trukket en heldig vinner av en flott andrepremie, boka Norges beste hytte til hytte-turer av Marius Nergård Pettersen.

Det vil også bli utdelt trøstepremier.

Ta et artig/fint bilde med teltet – og vær med i trekningen av et ekstra telt:

Del ditt kuleste/sprekeste/tøffeste/fineste bilde sammen med teltet når du har funnet det – og bli med i trekningen av et ekstra telt fra Fjällräven! Del bildet ditt på Facebook og Instagram og bruk emneknaggen #teltjakten2018 for å være med i trekningen!

Facebook-event for Teltjakten 2018!

 

Del denne artikkelenRelevante nyheter

Klar for en natt i naturen? Dette bør du vite før teltturen

Telting er en perfekt aktivitet både for sommeren og høsten. Det er gøy, billig og miljøvennlig – og når du kan ta tannpussen i tussmørket omringet av skogens lyder, og nyte frokosten på en knaus, tren...

Sats på gjenbruk i Friluftslivets uke!

Skaff deg det du trenger til Friluftslivets uke – uten å kjøpe noe nytt! På den måten sparer du både miljøet og lommeboka. Tekst: Linn Elise Jakhelln Foto: Synne Kvam I jakten på det nyeste o...

Bli med på #nattinaturen – vinn flotte premier!

Lørdag 1. september sparkes Friluftslivets uke 2018 i gang med en gigantisk sove-ute-aksjon! Foto: Nikolai Øyehaug I 2017 sov opp mot 100 000 personer ute under #nattinaturen. Vil du være med i år? Sje...